Byggföretag ROT Huddinge

Kabre Bygg AB

Varmt välkommen till Kabre Bygg AB! Vi är ett byggföretag som vänder oss till privatpersoner och företag baserade i Stockholmsregionen. Vi kan ta hand om det mesta inom bygg och finns bland annat här för att hjälpa våra kunder med renoveringar, tillbyggnader och nybyggnationer. Oavsett om du anlitar oss för en badrumsrenovering eller en omfattande totalrenovering av hela ditt hus kan du alltid räkna med ett slutresultat som håller toppkvalitet. Välkommen att höra av dig till oss redan idag!

Noggrannhet och effektivitet

Vi på Kabre Bygg AB har hantverkare i vårt team som är kompetenta nog för att både kunna arbeta i ett högt tempo och vara noggranna på en och samma gång. För oss är det viktigt att kunna hålla ett högt tempo eftersom vi är fullt medvetna om att du som kund vill att byggprojektet ska färdigställas inom kort varsel så att du genast kan börja njuta av det!

Byggföretag renovering Huddinge

Vår adress

Adressen till oss på Kabre Bygg AB är Hampvägen 11 i Norsborg. Vi tillhandahåller dock våra tjänster över hela Stockholmsområdet, från Norr- till Söderort! Kontakta oss för mer information om vårt företag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify