Detta är Bikuben Aktiebolag

Vi på Bikuben Aktiebolag är ett byggföretag som är baserat i Hägersten, Stockholm. Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att kontakta oss oavsett vilken del av Stockholm med omnejd som du bor eller verkar i. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett vilket. Vi erbjuder flera olika typer av tjänster inom bygg. Detta inkluderar allt från renoveringar till ombyggnader, tillbyggnader, golvslipning och mycket mer. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du behöver vår hjälp!

Dedikerat och välutbildat team

Alla i vårt team på Bikuben Aktiebolag är dedikerade till våra kunder och att utföra ett högkvalitativt arbete till ett bra pris. När du anlitar oss kan du vara helt säker på att vi tar hand om ditt projekt helhjärtat. Vi fokuserar helt på dig och ser till att vi uppfyller din vision. Det är en av anledningarna till att vi har haft så många nöjda kunder genom åren vilket gör oss till en pålitlig samarbetspartner för alla typer av kunder.

Service och bred kompetens

Vår breda kompetens täcker det mesta inom bygg vilket innebär att vi kan ta oss an alla olika typer av projekt för våra kunder. Bikuben Aktiebolag tar sig an både stora som små uppdrag för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och industrier. Vi kan utföra renoveringar av alla storlekar, från hela huset till enbart ett rum. Andra uppdrag vi kan hjälpa dig med är nybyggen och att bygga om helt. Våra tjänster är prisvärda, och ROT-avdraget gäller för privatpersoner. Välkommen till oss!